Christian Viberg Byggnads

Christian Viberg Byggnads grundades 2008, och ombildades till aktiebolag 2012. Bolaget har sedan dess vuxit för varje år som gått och blivit en totalentreprenad inom bygg i sydöstra Skåne. Vi sysselsätter idag ca 25 medarbetare där alla byggnadsarbetare har den kompetens och utbildning som krävs för att göra ett fullgott arbete enligt alla gällande regelverk.

Våra tjänster

Vi utför snickeriarbeten, mur, puts & plattsättning, El, VVS, måleriarbeten, och anläggningsarbeten för privatpersoner, företag, bostadsföreningar och fastighetsbolag. Läs mer om våra tjänster 

SKÅNE MED HJÄRTAT PÅ ÖSTERLEN

Vi utför uppdrag i hela Skåne regionen men primärt i Sydöstra Skåne där vi har vår bas i Simrishamn. Vanligt förekommande orter som anlitar oss är Simrishamn, Ystad, Tomelilla, Sjöbo, Kivik, Kristianstad, Trelleborg och alla småbyar runt om Österlen.

Våra kunder

Våra kunder utgörs i huvudsak av Privatpersoner, Företag, Bostadsrättsföreningar och Fastighetsbolag runt om i hela Skåne som vill ha en trygg och säker helhetslösning / totalentreprenad under ett och samma kontrakt.

Privatpersoner

Vi utför alla typer av byggnationer till privatpersoner, stora som små inom både renoveringsarbeten och nyproduktion.

Skapa offertförfrågan

Bostadsrättsförening

Vi gör det enkelt och smidigt för bostadsrättsföreningar med byggnation och underhåll genom att erbjuda totalentreprenad.

Skapa offertförfrågan

Fastighetsbolag

Vi är en trygg partner med erfarenhet för ombyggnationer och underhållsarbeten till fastighetsbolag i Sydösta Skåne.

Skapa offertförfrågan